Contacte
Congrés Actual
Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Congrés SCCOT

Benvolgudes i benvolguts

Estem preparant el XXXVI congrés de la SCCOT que es celebrarà a L’Hospitalet de Llobregat els dies 30 i 31 de maig de 2024 organitzat pels hospitals del Consorci Sanitari Integral (CHU Moisès Broggi i H. Dos de Maig).

Si bé es cert que durant el curs acadèmic es fan les sessions ordinàries, les de formació continuada, i les dels diferents grups d’estudi a l’Acadèmia, ara la majoria en format mixt (presencial i telemàtic), el congrés és la nostra festa major. Un lloc de trobada per difondre, compartir coneixement i de col·laboració entre companys, sense oblidar les relacions personals.

El programa del 36è congrés mantindrà el format bàsic amb dues taules rodones (Infecció d’osteosíntesi i Dolor trocantèric), sessions de comunicacions orals, de cartells científics, les taules d'exposició de tesis doctorals, i premis. També hi haurà la sessió específica per a residents el dijous al matí.

Els comitès organitzador del congrés, i el científic estan treballant per a fer un programa atractiu.

Com als darrers congressos, es farà simultàniament la Reunió de la Societat d’Infermeria Catalana en COT amb activitats conjuntes.

Us animo a que us aneu preparant per a la reunió científica més important de la nostra Societat. També us encoratjo a presentar les sol·licituds per als diferents premis i beques que es concediran durant el congrés.

Salutacions cordials

Josep M. Segur
President SCCOT
Congrés SCCOT

Congrés Actual Congressos Anteriors